Catering op locatie

Iets te vieren binnenkort.

Heeft u een evenement of bedrijfsfeest in het vooruitzicht? Een nieuwjaarsdrink of opendeurdag? Teambuilding... Als ervaren cateraar bekijken we samen met u welke cateringservice het best bij uw event past. Het is zowel mogelijk om koud als warm te leveren, met of zonder bediening, drank, aankleding, ballondecoratie,... Een receptie, walking dinner, warm en koud buffet, een dessertbuffet? Een pastabuffet of barbecuebuffet met eventueel een dansfeest? Alles kan en is bespreekbaar. Vraag gerust... U kan bij ons ook steeds terecht voor relatiegeschenken of kadobonnen. Als ervaren cateraar bekijken we samen met u welke cateringformule het best bij uw feest past van 8 tot 250 pers.

Voor de verhuur van feestmateriaal bent u bij ons ook aan het juiste adres. Verhuur van tafels, stoelen, linnen, borden, bestek, horecamateriaal, glazen, decoratie, koeling, tenten en verwarming aan de beste prijzen ! Met ons zeer uitgebreide assortiment aan huurartikelen kunnen we helpen met de volledige inrichting van uw feest of evenement. U kan het feestmateriaal laten leveren op locatie.  Dit aan zeer schappelijke transportkosten.  Feestmateriaal huren kan gewoon per stuk en er is verder geen minimumafname.

Heeft u vragen of wenst u meer info?  Neem alvast een kijkje op een van onze formules en neem contact met ons op voor meer info. Vul onderstaand contactformulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk. 

Feestformules

Poetsproducten

 

Contactformulier

Vul ons contactformulier in en wij nemen met jullie contact op met meer info.

 

Algemene info

- Feestbespreking -

Klik hier en vul onze contactformulier in, na het invullen
nemen wij contact mt jullie op binnen de 24u00

- Afhaling bestelling -

Maak uw keuze bij het plaatsen van uw bestelling.

- Contactformulier -

Vul op het contactformulier je gegevens in,
klik hier en ontvang regelmatig een nieuwsbrief.

- Openingsuren winkel -

Zaterdag doorlopend van 10u00 - 14u00

- Verlof -

Meer info volgt

 - Bestellingen -

24 / 24

Enkel via webshop op Iedere dag van de week

- Contactgegevens -

Traiteur Keukentje
Raffisstraat 33
3670 Oudsbergen - Meeuwen
T. +32(0)478 495637
E. info@traiteurkeukentje.be

- Factuurvoorwaarden -

Factuurvoorwaarden