Vakantieaanbod

Belgisch limburg

In het noordoosten van België ligt het Belgische Limburg. Deze streek ligt naast het Nederlandse Limburg en is een voortzetting van de prachtige natuur die daar te vinden is. In Limburg vindt u vakantiehuizen, B & B picknickplaatsen,  gelegen nabij mooie natuurgebieden. Onder andere het nationaal park de Hoge Kempen bevindt zich in deze streek. Daarnaast vindt u vele andere prachtige natuurgebieden, waaronder verschillende beekdalen. Over het algemeen is het landschap heuvelachtig en zijn er verschillende bossen en moerassen. Tijdens een verblijf in een vakantiehuisje hoeft u u zeker niet te vervelen.  

Natuur in Limburg

Het nationaal park de Hoge Kempen is het bekendste natuurgebied in Limburg waar wij u vakantiehuizen kunnen aanbieden. Het nationaal park is een zeer gevarieerd natuurgebied. U vindt hier een afwisseling van bossen, heidevelden en veengebieden. In het nationaal park vindt u bijzondere struiken als de jeneverbes en de gaspeldoorn. Op de vochtige heidevelden bloeien daarnaast vele bijzondere plantensoorten, zoals vleugeltjesbloemen en witte snavelbies. Wanneer u verblijft in een vakantiehuis in de buurt van dit nationale park, heeft u een keuze uit talrijke wandelingen en fietstochten die hier gemaakt kunnen worden.

Een ander soort landschap wat in Limburg is te vinden is het moeraslandschap. Gebieden waar u dit landschap en ook vakantiehuizen vindt zijn bijvoorbeeld Stamprooierbroek en de Vallei van de zwarte beek. Hier komt een aantal zeldzame biotopen voor waaronder het elzenbroekbos. In deze gebieden kunt u heerlijk wandelen en er komen tal van soorten planten en insecten voor die gebonden zijn aan het moeraslandschap. Indrukwekkende plantensoorten als grote boterbloem en koningsvaren zijn in deze gebieden aanwezig. Vanuit de vakantiehuizen kunt u in deze gebieden heerlijk wandelen.

Vakantiehuizen en B & B in Limburg 

Op deze pagina vind u een overzicht van de vakantiewoningen die in Limburg aanwezig zijn. De meeste woningen staan op mooie locaties in de natuur. In Limburg zijn er ontelbare natuurgebiedjes te vinden en in de buurt van elk vakantiehuis zijn dan ook wel meerdere gebieden te vinden. De eigenaren van de vakantiewoningen kunnen u informeren over de mooiste gebieden, en u wandelroutes aanraden.

Meer informatie over vakantie in Limburg?

Zoekt u informatie over een bepaald natuurgebied of vakantiehuis in Limburg. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een prettige vakantiewoning!

Feestformules

Ontbijtformules
Receptieformules
Babyborrel
Tuinfeest
Trouwfeest
Familiefeest
Kok aan huis

Geschenken

Kadobonnen
Geschenken 

Traiteurdienst

Wij leveren belegde broodjes en verse soep op uw bedrijf. Bekijk het assortiment in onze webshop onder 'broodformules  Voor meer info over deze dienst van warme of koude leveringen op het bedrijf neem contact met ons op via ons contactformulier.

Overnachtingen

Klik hier voor meer info over lodge Op de Berg

Feestzalen

Geschenken of kadobonnen

Kadobonnen
Geschenken

Contactformulier

Vul ons contactformulier in en wij nemen met jullie contact op met meer info.

 

Algemene info

- Folderprijzen -

De prijzen op deze webshop vervangen alle voorgaande folders en acties.

- Feestbespreking -

Klik hier en maak een afspraak via mail.

- Afhaling bestelling -

Zatardag 10u00 tot 14u00
Weekdagen 16u00 tot 18u00

Of op afspraak

- Waarborgen -

Klik hier voor meer info over
betaling van jullie waarborg.

Maandag
16u00 tot 18u00

- Contactformulier -

Vul op het contactformulier je gegevens in,
klik hier en ontvang regelmatig een nieuwsbrief.

- Openingsuren winkel -

Zaterdag
10u00 - 14u00

Maandag tot Zondag op afsprtaak.

 - Bestellingen -

24 / 24

Enkel via webshop vanaf 4 dagen.

Leveringskost

- Contactgegevens -

Traiteur Keukentje
Raffisstraat 33
3670 Oudsbergen - Meeuwen
T. +32(0)11 246 660
E. info@traiteurkeukentje.be

- Factuurvoorwaarden -

Factuurvoorwaarden