Winkel

Traiteur keukentje kookt voornamelijk à la carte, op bestelling. We hebben wel steeds verse soep in onze koeltoog. In de winkel kan u ook steeds terecht voor verse belegde broodjes, dagsoep, frisdrank, koffie,... . U kan dit via webshop bestellen en afhalen in de winkel tijdens de openingsuren. De openingsuren in de zomer en winter wijken van elkaar af, houdt de contactpagina in het oog. In de winkel kan u betalen met Payconiq, Bancontact of cash.

Bestellingen via webshop kunnen afgehaald worden in de winkel of geleverd worden door onszelf of B-Post. Wilt u ballondecoraties om uw feest extra sfeer en kleur te geven of zoekt u een ballon als kado met geld erin? Kom dan gerust naar de winkel en wij tonen de vele mogelijkheden met onze partyballonnen.

Zit je met bepaalde ideeën omtrent de uitwerking van uw feestje, kom gerust langs en wij helpen meedenken met de mogelijkheden en de uitwerking ervan. We nemen graag de tijd om uw feest te bespreken in de winkel op het afgesproken tijdstip, dit kan ook 's avonds.

 

Kok aan huis                                            Bedrijven