Bedrijven

Ontbijt

Ooit al eens gedacht om een ontbijtbuffet of brunch te organiseren voor uw personeel of klanten op het bedrijf. Gezellig samen tafelen wordt door iedereen enorm geapprecieerd. Wij verzorgen dit volledig naar uw wens met of zonder bediening. 

Lunch

Wij leveren op donderdag- en vrijdagmiddag belegde broodjes en verse soep op uw bedrijf. Gelieve de broodjes voor 10 uur te bestellen via onze webshop. Voor de soepliefhebbers is er een uitgewerkt soepconcept, graag even bevragen in onze winkel of via mail.

Ook kunnen wij wekelijks als gezonde snack een verse fruitmand leveren. Bekijk het assortiment hier in onze webshop.

Iets te vieren?

Plant u binnenkort een evenement of bedrijfsfeest? Een nieuwjaarsdrink of opendeurdag? Als ervaren cateraar bekijken we samen met u welke cateringservice het best bij uw event past. Het is zowel mogelijk om koud als warm te leveren, met of zonder bediening, drank, aankleding, ballondecoratie,... Een receptie, walking dinner, warm en koud buffet, een dessertbuffet? Een pastabuffet of barbecuebuffet met eventueel een dansfeest? Alles kan en is bespreekbaar. Vraag gerust... U kan bij ons ook steeds terecht voor relatiegeschenken of kadobonnen.

Scholen & Verenigingen

Wij leveren broodjes aan scholen op donderdag en vrijdag. Het is ook mogelijk om buffetten of andere gerechten warm te leveren of af te halen voor uw personeelsfeest, schoolfeest, vergadering, andere activiteiten.

Heeft u binnenkort een eetdag of ander evenement gepland? Wij kunnen u hierbij helpen en bespreken graag met u de mogelijkheden. Wij maken alles klaar in onze professionele keuken en leveren alles stipt op locatie naar keuze. Wij kunnen de gerechten ook ter plaatse klaarmaken. Beschikt u niet over het nodige materiaal? Laat het ons weten. We bespreken samen met u de verschillende opties.

Algemene info

De prijzen op deze webshop vervangen alle voorgaande folders en acties.

Feestbespreking

Op afspraak via mail

Bestellingen webshop

Dagelijks 24/24 met een min. van 4 dagen

Jaarlijks verlof

22/07 t.e.m. 07/08/2019

Contactgegevens

Traiteur Keukentje
Hoogstraat 40
3670 Oudsbergen (Meeuwen)
T. +32(0)478 36 09 48
E. info@traiteurkeukentje.be