Franky & Sabien zijn de drijvende krachten achter Traiteur Keukentje sinds 2010.

We maken verse bereidingen op aanvraag na plaatsing van uw bestelling op de webshop. Hierop vindt u ons volledig uitgebreid assortiment van bereidingen tot foodboxen, feestformules, partymateriaal en zoveel meer…

Sinds 2016 zijn we ook gespecialiseerd in glutenvrije bereidingen en foodconcepten. O.w.v. de diagnose coeliakie bij Sabien hebben we sindsdien heel wat ingrediënten in onze keuken aangepast zonder smaakverschil!

Bestellingen kan u min. 7 dagen op voorhand plaatsen via de webshop en ophalen in onze centrale keuken of laten leveren op locatie naar keuze. U kan uw bestelling ook warm afhalen of laten leveren!

Culinaire groeten en tot binnenkort!

"Good food is good mood"

Heeft u binnenkort iets te vieren? Dan maken we tijd voor u om samen uw feest in persoonlijke sfeer te bespreken. We geven graag advies over wat de mogelijkheden zijn omtrent uw feest zodat jullie de dag zelf met uw gezelschap kunnen feesten zonder zorgen.

We gaan graag samen op zoek met u naar een geschikte feestlocatie in de buurt. Volg ons op social media om onze dagelijkse activiteiten te spotten. Schrijf u ook in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.