Take away

Geen zin of tijd om te koken? Heeft u bezoek? Plaats dan eenvoudig een bestelling in de webshop. Maak uw keuze uit tal van kant-en-klare bereidingen zoals soep, stoverij, pasta, ovenschotel, BBQ-pakketten, ontbijtmanden en foodboxen. Bestel een week op voorhand om uw verse bereiding tijdig in huis te hebben. Vul uw bestelling aan met onze heerlijke wijnen of kant-en-klare cocktails om het u gemakkelijk te maken. Heeft u bepaalde allergieën? Dat is geen probleem, gebruik dan de filter op de webshop om deze bereidingen en producten eenvoudig terug te vinden.

Take away

Traiteurdienst

Binnenkort een feestje in het vooruitzicht en u weet niet goed hoe het aan te pakken? Dan bent u bij deze formule op de juiste plaats. Wij bieden u tal van kant-en-klare gerechten, themabuffetten, menu’s en meer.

De traiteurdienst is eigenlijk hetzelfde als de take away-formule maar dan met extra diensten die we aanbieden, exclusief personeel.

U kan bij ons terecht voor verhuur van partymateriaal zoals receptietafels, stoelen, tafels, glazen, bestek, borden. Bij deze formule is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze afwasservice.

Traiteurdienst

Kok aan huis

Wenst u een feest in huiselijke sfeer zonder zorgen? Vanaf 8 personen komen we ter plaatse koken met bediening zodat u culinair kan genieten en alle tijd kan spenderen aan uw gezelschap.

U maakt hiervoor best een afspraak bij ons om dit in persoonlijke sfeer te bespreken. We geven u graag advies en meer info over de mogelijkheden.

Kok aan huis

Catering

Heeft u een tuinfeest, BBQ, babyborrel, communie of lentefeest, huwelijk, pensioenviering, jubileum,...in het vooruitzicht? Wij verzorgen uw feest tot in de kleinste details volledig volgens uw wensen.

Maak dan een afspraak bij ons om dit in persoonlijke sfeer te bespreken. We geven u graag advies en meer info over de mogelijkheden. Zelfs bij het zoeken naar een geschikte locatie helpen we u graag mee.

Catering

Doe een online aanvraag

Ben je geïnteresseerd in één van onze feestformules of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om direct een aanvraag in te dienen.

Vul het aanvraagformulier in

Via onze kalender kan je ook alvast controleren of we beschikbaar zijn voor je gewenste datum.

Bekijk kalender