Kok aan huis

Heeft u binnnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, jubileum? Een trouwfeest of een babyborrel? Als ervaren cateraar bekijken we samen met u welke cateringservice het best bij uw event past. Het is zowel mogelijk om koud als warm te leveren, met of zonder bediening. Vanaf 8 personen komen we bij uw thuis een gezellig diner klaarmaken, zodat jullie ten volle kunnen genieten en tijd maken voor jullie gasten. 

Een receptie, walking dinner, warm en koud buffet, een dessertbuffet? Een pastabuffet of barbecuebuffet met eventueel een dansfeest? We nemen feesten aan tot 250 personen. Alles kan en is bespreekbaar. Vraag gerust... Bij ons kunt u ook terecht voor partymateriaal zoals staantafels, borden, bestek, stoelen, terrasverwarming, ballondecoraties en zoveel meer tot de opbouw van uw evenement.

Voor algemene info kan u naar onze winkel komen tijdens onze openingsuren. Of vul onderstaand contactformulier in en wij contacteren u voor een afspraak. De eerste afspraak vindt steeds plaats in de winkel. Bij de daarop volgende afspraak kom ik ter plaatse bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Algemene info

De prijzen op deze webshop vervangen alle voorgaande folders en acties.

Feestbespreking

Op afspraak via mail

Bestellingen webshop

Dagelijks 24/24 met een min. van 4 dagen

Jaarlijks verlof

22/07 t.e.m. 07/08/2019

Contactgegevens

Traiteur Keukentje
Hoogstraat 40
3670 Oudsbergen (Meeuwen)
T. +32(0)478 36 09 48
E. info@traiteurkeukentje.be