Particulieren

Webshop

Klik hier voor ons volledig assortiment op de webshop!

Algemene info

Gezellig samen tafelen wordt door iedereen enorm geapprecieerd. Ooit al eens gedacht om een ontbijtbuffet of brunch te organiseren voor familie of vrienden op locatie naar keuze of gezellig bij u thuis in de tuin. Of heb u binnenkort een familiefeest of trouwfeest in het vooruitzicht. Of hou je het liever klein en gezellig bij u thuis met een kok en bediening aan huis in u vertrouwde omgeving zodat jullie ten volle kunnen genieten en tijd maken voor jullie gasten. Laat het ons weten en messchien kunnen wij jullie helpen. Wij verzorgen dit volledig naar uw wens met of zonder bediening. Als ervaren cateraar bekijken we samen met u welke catering formule het best bij uw feest past van 8 tot 250 pers.

Voor de verhuur van feestmateriaal bent u bij ons aan het juiste adres. Verhuur van tafels, stoelen, linnen, borden, bestek, horecamateriaal, glazen, decoratie, koeling, tenten en verwarming aan de beste prijzen ! Met ons zeer uitgebreide assortiment aan huurartikelen kunnen we helpen met de volledige inrichting van uw feest of evenement. U kan het feestmateriaal laten leveren op locatie.  Dit aan zeer schappelijke transportkosten.  Feestmateriaal huren kan gewoon per stuk en er is verder geen minimumafname.

Heeft u vragen of wenst u meer info?  Neem alvast een kijkje op een van onze formules en neem contact met ons op voor meer info. Vul onderstaand contactformulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.  

Contactformulier

Vul ons contactformulier in voor een feest op maat en wij nemen met jullie contact op met meer info.

 

Algemene info

Feestbespreking

In persoonlijke sfeer op afspraak via mail..

Afhaling bestelling

Maak uw keuze bij het plaatsen van uw bestelling.

Openingsuren winkel

Maak uw keuze bij het plaatsen van uw bestelling

 Bestellingen

Enkel via webshop op Iedere dag van de week

Contactgegevens

Traiteur Keukentje
Raffisstraat 33
3670 Oudsbergen
T. +32(0)478 495637
E. info@traiteurkeukentje.be

Factuurvoorwaarden

Factuurvoorwaarden